Thread Biasa masukkan Alat Pemasangan

Sambungan thread dawai yang biasa: kekuatan tinggi, ketepatan yang tinggi, simpulan cahaya permukaan yang sejuk bergolek bentuk tepat dawai berbentuk dawai keluli tahan karat yang berbentuk berlian untuk ketepatan yang tinggi dalaman dan luaran benang sepusat, skru keluli ditetapkan dengan baik selepas pembentukan dalaman berketepatan tinggi benang mengikut piawaian antarabangsa, prestasinya lebih baik daripada benang dalam yang dibentuk dengan menyerang secara langsung.

Wire thread insert after installation, zone tolerance hole threaded depend on thread wire insert tolerance manufacturing surface and tolerance hole thread thread insert; toleransi lubang pelekap, bergantung kepada kepersisan wayar pemasangan bolt skru lubang, sering membentuk 6H, ketepatan kelas toleransi yang tinggi sehingga 5H, 4H; standard benang bersatu 2B, 3 b. Wire thread insert pilihan khas zon toleransi yang diperlukan untuk menggunakan unit berdasarkan kaedah paip dan menoreh (serangan, serangan) dan pelinciran dan sebagainya, untuk memastikan ketepatan anda dan keperluan apa pun.

Apabila memasang produk skru, kita sering perlu menggunakan alat benang, untuk mati dan stok yang lebih biasa. Peranti ini juga boleh digunakan sebagai pemprosesan atau benang benang alat pemesinan benang, skru laras, pemprosesan manual, atau memasang mesin yang digunakan dalam stok.