Penggunaan Utiliti Wayar Thread Secara meluas

1. meningkatkan kekuatan ikatan: boleh digunakan untuk aloi kekuatan rendah lembut seperti aluminium-magnesium. kayu. plastik. ubah bentuk bahan kekuatan rendah, seperti getah, elakkan gelongsor. de. gigi yang salah.

2 permukaan galas meningkat: boleh digunakan untuk memerlukan sambungan yang kuat dan tidak meningkatkan diameter lubang skru dan bahagian badan yang nipis 3 dan memperbaiki keadaan sambungan: boleh digunakan dalam seramik. bakelite. bahan rapuh seperti penutup kaca, berkesan menghalang fenomena pemecahan.

4 rintangan untuk memakai: ia boleh digunakan dengan kerap disassembled. memasang mekanikal dan sering berputar lubang skru dalam lanjutan hayat perkhidmatannya.

5 simpulan kalis-karat: boleh digunakan dalam industri kimia. kapal. kenderaan. lombong. lombong. peralatan lapangan, disesuaikan dengan lembapan. kakisan dalam persekitaran yang keras, seperti penggunaan, penyingkiran mudah untuk pemasangan dan penyelenggaraan.

6 anti longgar: boleh digunakan untuk ruang. udara. situasi berisiko tinggi seperti peralatan ketenteraan.

7 rintangan gempa bumi: boleh digunakan untuk instrumen. nilai ketepatan dan peralatan kuasa.

8 untuk pembaikan: contoh mudah, seperti blok enjin, bahagian aluminium. pisau lathe seperti lubang bolt yang rosak dan dibuang, hanya mengetuk lagi. pasang penutup skru, sampah sudah pulih dari mati!