Thread Wire Masukkan Kategori

Selitan thread wayar dibahagikan kepada dua jenis: biasa dan mengunci, jenis penguncian dalam Umum berdasarkan cincin cincin atau gelang cincin.

1. memasukkan wayar wayar biasa

Dengan lebih banyak lingkaran bulatan komposisi lingkaran, pelbagai bahan Shang (aloi cahaya, dan keluli Umum,) menggunakannya dapat meningkatkan kekuatan benang bergabung, dan menambahkan lapisan lapisan untuk benang ditingkatkan bergabung dengan kekuatan fasa kaedah dibandingkan, dapat dikurangkan 50% tambahan bagian volum, seperti berat pada lebih ringan, jenis set skru dawai umum dibahagikan kepada telah pecah bunyi dan tiada slot pecah dua spesies, telah pecah slot set sutera adalah untuk pemasangan sutera set Hou pemecatan pemasangan pemegang, membuat skru licin melalui. Set wayar slot pecah adalah untuk memasang mengeluarkan pemegang pemasangan, skru pas. Sapukan tangki yang pecah Yu Tongkong (juga boleh digunakan untuk lubang-lubang buta), tiada set wayar slot rusak hanya boleh digunakan untuk lubang buta.

2. mengunci memasukkan thread wayar

Mengunci kemasukan thread kawat diperbuat daripada seksyen berlian berbentuk berlian gegelung berbilang pusingan luka dawai dan terdapat cincin pengunci yang lebih pelbagai hala, apabila digabungkan dengan bahagian berulir luaran, dan bahagian berulir di luar cincin pengunciannya sendiri dapat dikunci untuk mencegah sambungan sambungan berulir, dibahagikan kepada pecah alur dan alur patah dalam dua cara.