tidak memasukkan thread tang

Berbual sekarang
Maklumat produk

Tiada Tang Insert, juga dikenali sebagai tiada pemasangan thread thread pemasangan , tersedia untuk lubang buta .

Mengguna pakai tiada masukkan (tanpa mengendalikan pemasangan) untuk pemasangan lubang buta boleh mengelakkan banyak masalah, contohnya, dengan memasukkan thread bebas berjalan, kerana mengendalikan mematuhi skru, sangat menyusahkan untuk mengeluarkan tang selepas memasang dan menamatkan pemecahan off tang, saiz kecil khususnya, yang menimbulkan pengaruh buruk terhadap kecekapan pemasangan dan kami umur memasukkan thread.

tetapi alat pemasangan tidak memasukkan sisipan adalah sama dengan memasukkan thread thread percuma.

Satu hujung tak ada sisipan adalah seperti kon yang berdiri di dua atau tiga gegelung, dan alat pemasangannya diikat dengan teras teras yang akan menyelaraskan dengan ujung kon tidak memasukkan sisipan untuk memasang skru ke dalam lubang buta, yang cukup mudah. Selepas pemasangan, hujung kon akan betul di bahagian-bahagian panduan lubang benang, yang boleh menjadi cara yang lebih baik untuk meningkatkan daya penahan memasukkan threading, sementara itu, pemasangan   tidak akan menjejaskan usia kita dari panjang semulajadi yang berkesan .

Pelbagai saiz tersedia dari M5 - M16. 


Changling adalah kilang Thread Insert yang terkenal dengan produk jualan langsung pengilang dan pensijilan ISO, dialu-alukan untuk kawat borong tidak memasukkan thread thread dari kami.
Siasatan