Masukkan thread tangless

Berbual sekarang
Maklumat produk

Sisipan benang tangless   yang   reka bentuk dawai bersalut, berbilang arah, yang direka untuk menawarkan thread skru tahan pakai yang tetap, kekal, yang benar-benar menghilangkan keperluan untuk pemecahan dan pengambilan tang. Secara amnya, memasukkan thread wire menggunakan sekeping kecil bahan di bahagian bawah sisipan untuk menyediakan titik tangkapan untuk alat pemasangan, membuat pemasangan mungkin dan lebih mudah. Tang perlu dipecahkan dan dikeluarkan setelah pemasangan.

Dengan memasukkan tangless, bagaimanapun, boleh dipasang tanpa menggunakan tang menggunakan alat khusus dan mempunyai n otch yang terletak pada kedua ujung gegelung dan bukan tang yang terletak di salah satu ujung sisipan. Ketiadaan tang menghilangkan risiko tang logam yang jatuh ke dalam aplikasi kritikal keselamatan seperti enjin atau peralatan elektronik.

Sebenarnya, memasukkan Tangless Thread adalah sama dengan sisipan dalam setiap cara kecuali kaedah pemasangan dan penyingkirannya.

Sisipan tangless memberikan banyak kelebihan daripada memasukkan sisipan.

Mereka membenarkan penyingkiran memasukkan tidak memusnahkan. Sisipan tangless mudah diselaraskan dan mudah dikeluarkan selepas dipasang.

Terdapat dalam keluli tahan karat.

Diluluskan untuk kegunaan dalam program tentera. Reka bentuk bi-arah menghapuskan apa-apa keperluan untuk orientasi memasukkan tertentu.

Sisipan Tangless boleh didapati dalam Running Percuma, Skru Penguncian dan pelbagai jenis suapan dan dalam saiz Inch & Metrik.

 

Kelebihan:

· Kekuatan yang lebih kuat

Sisipan benang lebih kuat , karena fleksibilitas memasukkan yang memberikan pengagihan seimbang tekanan

· Kos yang berkesan dan menjimatkan masa

Mengurangkan masa memasang dan pemeriksaan

· Reka Bentuk Bi-Arah
Memasangnya dengan cepat dan mudah dari kedua-dua hujungnya

· Reka bentuk FOD
Tidak ada "serpihan objek asing" yang tidak bermaksud untuk dikeluarkan


Spesifikasi

1_ 副本 .png

Changling adalah kilang Thread Insert yang terkenal dengan produk jualan langsung pengilang dan pensijilan ISO, dialu-alukan untuk memasukkan wire thread Tangless thread dari kami.
Siasatan