Alat kuasa elektrik

Alat kuasa elektrik
Berbual sekarang
Maklumat produk

Bagaimana untuk menggunakan alat-alat kuasa

1 menggunakan electric kuasa alat dengan berhati-hati, jangan Jatuhkan ia atau mendapat kesan. Ia adalah terbaik untuk menggunakan balancer yang digantung apabila menggunakannya.

2 apabila menggantikan alat pemasangan, anda mesti terlebih dahulu mengesahkan bahawa suis kuasa berada dalam kedudukan "OFF" dan tarik palam kuasa dari soket.

Bahasa Melayu 3 Laraskan tork mengikut spesifikasi model. Secara amnya, ia telah dipinda mengikut spesifikasi yang dikehendaki oleh pelanggan apabila ia meninggalkan kilang. Nut spindle penyesuai dikunci mengikut kedalaman lengan yang dipasang. Dalam dua kedudukan kacang mestilah dikunci antara satu sama lain. Ia boleh diukur dengan vernier caliper, yang berada dalam kedudukan untuk mendedahkan hujung depan plag penyesuai dan panjang mandrel penyesuai untuk mengesan kedalaman thread yang diingini.

4 masukkan mandrel penyesuai ke dalam slot gelongsor unit utama, Selaraskan arah takuk pada lengan luar plag penyesuai mengikut kehendak pelanggan. Arah takuk yang sepatutnya mudah untuk pengendali untuk meletakkan lengan menangani; Gunakan plag penyesuai yang memasang nut untuk mengunci penyesuai.

5 Pindahan suis terus terbalik ke kedudukan terbalik "R" dan tekan starter peranti. Apabila mandrel penyesuai screwed ke takuk yang lebih panjang daripada panjang lengan wayar diperlukan, lepaskan peranti starter dan memindahkan suis terus terbalik kepada kedudukan hadapan "F", letakkan lengan skru pelekap pemegang wayar ke takuk, dan pelekap tangkai lengan shank adalah ke hadapan dan sepana dengan lengan shank menegak selari dengan lubang bawah panjang lengan panjang. Tekan mula peranti dan skru di shank dalam. Apabila benang kedalaman ditetapkan oleh peranti kedudukan dicapai, alat kuasa akan berhenti seketika kerana kedudukan. Pada masa ini, tidak mengeluarkan peranti permulaan. Alat kuasa secara automatik akan berputar dalam arah yang berlawanan untuk keluar dari lubang yang panjang. Pergi ke lokasi asal dan pemasangan telah selesai.

6 Jika anda perlu untuk berputar dalam satu arah semasa pemasangan, hanya tukar suis ke hadapan/belakang ke kedudukan "F" atau "R" ke arah putaran dan klik pada starter ini.

Siasatan