Alat Pemasangan Mudah

Berbual sekarang
Maklumat produk

Alat Pemasangan

Pengertian sempit dawai keluli Lo set dawai keluli Lo set alat pemasangan secara khusus pemasangan sepana, terutamanya digunakan untuk stud keluli di lubang skru pemasangan lubang benang, prinsip asasnya adalah bahawa set dawai keluli lingkaran melalui skru panduan, memaksa pengecutan diameter, untuk berjaya ke bahagian bawah, dibahagikan kepada sepana pemasangan manual dan automatik. Alat pemasangan dawai keluli yang umum terdiri daripada yang berikut:

1, ketuk: digunakan untuk mengendalikan dawai keluli di dalam pemasangan lubang skru benang;

2, pemasangan sepana: set dawai dawai keluli ke lubang berulir;

3, peranti tujahan: digunakan untuk pemasangan wayar patah sekrup tongkat;

4, keluarkan peranti perlindungan: digunakan untuk mengeluarkan lubang berulir dalam set lingkaran dawai keluli;

5, pin plag gage: digunakan untuk pemasangan ujian dawai keluli di dalam lubang benang skru.

Skop Permohonan

Kawat baja selepas ujian kerja jangka panjang dalam produk, struktur skru boleh dipercayai, prestasi yang baik, mudah digunakan. Bahagian boleh digunakan dalam pelbagai industri, menggunakan produk skru, adalah objek, seperti yang digunakan dalam: industri aeroangkasa, pembinaan kapal, industri pertahanan, industri kereta, perkakasan elektronik, semua jenis mesin

Kelebihan

1.Buangkan hayat perkhidmatan: kerana skru dawai adalah bahan keluli tahan karat, kekerasan yang tinggi, menjadikan asas lembut meningkat berpuluh-puluh hingga ratusan potongan kehidupan thread; Meningkatkan kekuatannya, tetapi juga mengelakkan tersandung, geseran tanpa sengaja.

2. Meningkatkan kekuatan sambungan: lembut, seperti keamatan yang rendah boleh digunakan untuk bahan aloi aluminium dan magnesium, kayu, plastik, getah dan mudah ubah bentuk dan bahan kekuatan rendah, elakkan sutera licin, fenomena seperti gigi yang salah.

3. Meningkatkan permukaan galas, boleh digunakan untuk memerlukan sambungan yang kuat dan tidak menambah diameter lubang skru bahagian badan nipis.

4. meningkatkan keupayaan galas sambungan berulir dan kekuatan keletihan: menggunakan wayar keluli boleh menghapuskan bolt skru dan skru lubang sisihan antara padang dan jenis gigi, membuat beban sama rata, untuk meningkatkan kapasiti galas benang skru sambungan dan rintangan keletihan. Boleh digunakan dalam seramik, plastik, kaca dan lain-lain keras rapuh sambungan bahan rapuh yang lain. Berkesan mengelakkan fenomena pecah.

5.Kuasa yang mati: lingkaran dawai keluli menetapkan ciri-ciri bahan itu sendiri dan permukaannya sangat lancar, digunakan dalam persekitaran yang keras, seperti kelembapan, kakisan, tidak akan membuat matriks yang hampir sama karat, elakkan kerana lubang alur karat tidak boleh keluarkan dan gantikan kerugian matriks mahal. Boleh digunakan dalam industri kimia, penerbangan, peralatan ketenteraan dan lain-lain pekali tinggi yang diperlukan oleh insurans.

6. tahan lasak, tahan haba, tahan kakisan: sebagai lingkaran dawai keluli menetapkan permukaan yang sangat tinggi permukaan, berkesan dapat mengurangkan geseran antara thread skru dalaman dan luaran bahan itu sendiri tetapi juga mempunyai tahan suhu yang tinggi, sifat tahan kakisan. Selalunya boleh digunakan untuk mengeluarkan, pemasangan bahagian-bahagian dan sering menukar lubang skru, memanjangkan hayat perkhidmatannya.

7. Gempa bumi, mengelakkan longkang: jenis skru mengunci jenis khas dalam getaran kuat dan persekitaran kejutan akan mengunci skru dalam lubang skru, tidak longgar, kunci lebih baik daripada peranti mengunci yang lain. Boleh digunakan untuk peralatan kuasa, instrumen dan meter, ketepatan dan aeroangkasa, penerbangan, peralatan ketenteraan dan lain-lain pekali tinggi yang diperlukan oleh insurans.

8. Penyelenggaraan mudah: sekiranya berlaku kesalahan pemprosesan thread skru atau kerosakan pembaikan thread dalaman, menggunakan wayar keluli boleh membuat matriks skru, dan boleh menggunakan skru asal, cepat dan ekonomi. Contoh mudah, seperti blok enjin, bahagian khas tekstil, semua jenis aluminium, pisau lathe kemudian dibuang kerana kerosakan lubang skru, mengetik lagi selama pemasangan skru, tong sampah akan kembali hidup.

9.Metrik sistem skru gigi transformasi: menggunakan set lingkaran dawai keluli untuk metrik sila - inci sila - lubang benang standard antarabangsa, adalah sangat mudah, cepat, ekonomi, praktikal, terpakai kepada mana-mana produk import dan eksport.

Set lingkaran keluli dawai proses pemasangan

Dengan penggerudian, mengetuk, memasang set wayar, pemasangan tujah pemegang empat langkah utama, lihat di bawah:

1, penggerudian

Gunakan meja lakukan saiz penggerudian, kedalaman penggerudian lebih besar daripada atau sama dengan L2; Perhatian tidak untuk gerudi di kon, gerudi tidak mudah untuk memilih dan memakai serius, tidak jatuh ke dalam cip boleh menyebabkan kerosakan. Bosan selepas dibenarkan untuk menusuk sifat kedalaman yang terungkap, kedalaman tidak lebih dari 0.4 P, kaunter yang membosankan terlalu buruk untuk pemasangan wayar.

Alat pemasangan4881.png

2, mengetuk

Dengan spesifikasi yang sepadan dengan set dawai khas untuk mengetuk, mengetuk mesti melebihi panjang panjang dawai, ke semua lubang mengetuk, mengetuk ketepatan keputusan akhirnya standard standard sekrup lubang toleransi lubang, pengguna dapat mengikut ketepatan yang diperlukan daripada lubang skru, cara mengetuk sebagai kaedah yang sesuai dan pelinciran, lubang buta menoreh secara paksa apabila sesuai, untuk mengelakkan paip pecah.

Sekiranya bersih selepas mengetuk lubang benang skru, pistol udara yang dimampatkan untuk meniup, lubang buta juga harus digunakan untuk lubang pistol semburan dari bawah untuk membersihkan panjang, juga boleh menggunakan kaedah pembersihan untuk membersihkan.

Alat pemasangan5686.png

Pemasangan alat5795.pngPemasangan alat5899.png

3, pemasangan

Sederhana dipasang aplikasi sepana manual set sutera, set sutera notches dalam lengan, spindle melalui set wayar yang terperangkap untuk memasang pemegang dan skru ke bush panduan, di pangkalan, lubang skru berputar jam berputar spindle. Pemasangan kecil dan 14 x 2 atau lebih benang kasar apabila set sutera sutera pemasangan apabila menggunakan slot jenis "T" atau skru kepala skru mudah untuk dipasang, tetapi harus memberi perhatian kepada tidak menggunakan set sutera yang dipasang mengendalikan daya paksi yang lebih besar untuk mengelakkan geseran yang tidak teratur, atau memasang pemegang rosak.

Alat pemasangan6567.png

4, mengendalikan pemasangan yang rosak

Lubang, ingin memasang set tujahan tujahan, tujah pada amnya menggunakan pemasangan pemasangan penjajaran, dengan kira-kira 200 pukul palu boleh ditanggalkan, untuk lebih daripada 18 x 2.5 kasar set sutera benang dan set benang halus di atas 14 x 1.25 sutera, dengan tang jarum jarum dan bengkok untuk memasang pemegang boleh dikeluarkan.

5, keluarkan set lingkaran dawai keluli

Masalah semasa proses pemasangan atau kerana masa set wayar terlalu panjang, boleh dikeluarkan harus menggunakan lengan, peranti lengan dimasukkan ke dalam set sutera lubang dalam pada pemegang dengan pukulan berdebar-debar, dengan tangan memegang pemegang ke benang ketegangan berputar boleh mengambil set wayar.

Alat pemasangan7365.png

Changling adalah kilang Tool terkenal dengan produk jualan langsung pengilang dan pensijilan ISO, selamat datang ke kawat borong Alat Pemasangan Mudah dari kami.

Siasatan