Paip Lingkaran-fluted

Berbual sekarang
Maklumat produk

Masukkan benang wayar paip juga dirujuk sebagai "st pili" (mana "st" adalah singkatan daripada Bahasa Inggeris "sedia ada"), yang hanya perlu ketik khas untuk memproses benang dawai masukkan lubang pelekap, dan dimensi struktur dikilangkan mengikut yang Standard Kebangsaan, seperti GB - 83, bandar halus mesin dan tangan wayar, yang boleh digunakan juga.

Masukkan benang wayar paip boleh dibahagikan kepada Mesin aloi ringan, ketuk tangan, Mesin besi biasa, ketuk tangan dan paip khas.

1. ringan aloi paip mesin dan tangan: bukan feros aloi logam seperti Alcan, aloi magnesium dan aloi tembaga, di Padang adalah kurang daripada 2.5 mm dan di Padang adalah lebih daripada 2.5 mm dan di Padang adalah dari jenis double.

Kaedah pemarkahan: STD × p st adalah kod benang dalaman khas untuk memasukkan benang dawai.

Menandakan contoh: paip khas bagi spesifikasi pemprosesan dan pemasangan 8 × 1. 25 wayar benang masukkan bawah kedai benang digunakan pada aloi ringan, ditandakan sebagai st8 × 1. 25

2. biasa Mesin besi dan paip tangan: benang dalaman yang digunakan dalam bahan-bahan logam seperti keluli, besi Tuang, keluli lakonan, dan sebagainya, hanya perlu ketik double.

3. Khas paip boleh direka bentuk dan dikilangkan mengikut keperluan pelanggan. sebagai contoh, dalam lembut aluminium, kuprum terbalik dan upside, tekan tangan paip, paip Mesin Khas tunggal biasa keluli menoreh, paip keluli tahan karat, flat bawah paip buta lubang skru paip, paip benang, dan sebagainya.

TAP8.jpg

Changling adalah sebuah kilang alat yang terkenal dengan pengeluar produk jualan langsung dan pensijilan ISO, selamat datang ke borong dawai fluted Lingkaran paip dari kami.
Siasatan