Tali Spiral-fluted

Maklumat produk

Tiub penyaduran dawai dawai juga disebut sebagai "st tap" (di mana "st" disingkat dari "corkscrew" Bahasa Inggeris), yang merupakan ketuk khusus untuk memproses lubang wayar memasukkan lubang pemasangan, dan dimensi struktur dihasilkan menurut kepada piawaian kebangsaan, seperti GB - 83, mesin Halus dan kawat tangan, yang boleh digunakan juga.

Kawat memasukkan wayar kawat boleh dibahagikan kepada mesin aloi ringan, paip tangan, mesin keluli biasa, paip tangan dan paip khas.

1. Mesin aloi cahaya dan paip tangan: untuk aloi logam bukan ferus seperti Alcan, aloi magnesium dan aloi tembaga, padang kurang daripada 2.5 mm dan padang lebih besar daripada 2.5 mm dan padang berganda.

Kaedah penandaan: STD × p st adalah kod thread dalaman khas untuk memasukkan thread wire.

Menandakan contoh: ketuk khas untuk pemprosesan dan spesifikasi pemasangan 8 × 1. 25 benang kawat memasukkan benang soket bawah digunakan pada aloi cahaya, ditandakan sebagai st8 × 1. 25

2. Mesin keluli biasa dan paip tangan: benang dalaman yang digunakan dalam bahan logam seperti keluli, besi tuang, keluli cast, dan lain-lain, adalah ketuk dua kali.

3. pili khas boleh direka bentuk dan dikilangkan mengikut keperluan pelanggan. contohnya, dalam aluminium lembut, tembaga terbalik dan terbalik, ketuk tekan tangan, ketuk mesin khusus untuk ketukan keluli biasa tunggal, ketuk untuk keluli tahan karat, ketuk bawah rata untuk lubang buta, skru ketuhar, ketuk benang, dan sebagainya.

TAP8.jpg

Changling adalah kilang alat yang terkenal dengan produk jualan langsung pengilang dan pensijilan ISO, dialu-alukan untuk dawai borong Spiral-fluted Taps dari kami.
Siasatan
[[ImgSrc-PhoneChat]]